Parlem de sexualitat

El dijous, 30 de gener, hi haurà un taller sobre sexualitat, destinat a mares i pares, per reflexionar sobre com i quan podem parlar amb els nostres fills i filles d’un tema tan important com és la sexualitat.

L’Alba Povedanos, psicòloga, sexòloga i experta en educació sexual, ens donarà consells i pautes per parlar amb els nostres infants sobre sexualitat. També es tractaran altres punts vinculats, com és la gestió d’emocions, la diversitat sexual i xarxes socials.

El taller serà a l’Escola Saltells, a Cerdanyola, con motiu del projecte municipal “Dijous feministes”, el qual consisteix en diferents activitats, amb perspectiva de gènere i LGTBIQ+, relacionades amb la igualtat i el respecte entre les persones.

La durada serà de dues hores (17h-19h) y es requereix confirmar assistència, abans del 28 de gener, per email a dones@cerdanyola.cat o trucant a CIARD, 935 921 647 (matins) .

Hi haurà servei de canguratge gratuït.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *