Subscriu-te

Si ets soci o sòcia de l’AFI (i els teus infants van l’Escoleta) ja estàs suscrit /a, si vols canviar les teves preferències per rebre més o menys informació de l’AFI només cal que busquis un e-mail de l’AFI i a la part inferior facis click a “modificar preferències” i seguir el procés. Si el que vols és contactar amb l’AFI, aquí tens tots els mails per fer-ho!

Subscriure’s al blog de l’AFI si no ets soci de l’AFI és tan fàcil com omplir el següent formulari.Confirmant el formulari autoritzeu a l’AMPA Escola Bellaterra a fer-vos arribar per correu electrònic les noves publicacions al seu Blog.

Rebreu un correu per confirmar la vostra subscripció. En totes les comunicacions, podreu optar a deixar de rebre-les.

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, es comunica a l’usuari visitant que les seves dades restarán contingudes en un fitxer informàtic del qual és titular l’Associació de Mares i Pares de l’Escola Bellaterra (AMPA Bellaterra) i es tractaran per a la finalitat pròpia d’aquest formulari, i que hi podran accedir, en qualsevol moment, per a consultar-les, actualitzar-les, rectificar-les, o cancel·lar-les tot dirigint-se a l’AMPA Bellaterra amb domicili a CEIP Bellaterra, Campus UAB s/n 08193 Bellaterra (Barcelona).