Festa final de curs 18-19

Ja estem en l’última setmana del curs i els motors comencen a escalfar-se per a la festa final de curs, aquest dijous 20 de juny. Després del concert de les nenes i nens, organitzat per l’escola, podrem gaudir d’una àmplia varietat de tallers. Hi ha per a tots els gustos així que està prohibit avorrir-se i no participar-ne en cap.

Per a començar, a les 19h el Mag Diego vindrà a sorprendre’ns amb els seus trucs mentre berenem una deliciosa fruita estiuenca. Per a aquelles nenes i nens que vulguin una mica més d’acció, hi haurà tallers de xapes, pinta cares, joc de la rosquilla, peus de fusta, tiro de esponja mullada i tiro de pots per a posar en pràctica la nostra punteria.

A més, hi haurà un taller de Batucada per a aprendre a tocar els instruments que donen vida a aquesta divertida afició (i tan necessària per a futures protestes), i taller de castells amb els Ganàpies de la UAB.

I com sempre, música i servei de bar (beguda i entrepans calents) fins a les 22:30h per a aquells que, després de tanta activitat, tinguin gana o set.

Diguem adéu al curs sense estar-nos de res!


Us esperem!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *