Ens retiraran la gestió dels menjadors escolars a les families

diaridegirona.cat 06-09-2018

Aquest és el pla del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya en el nou esborrany del Decret de menjadors escolars que ha fet arribar a la FaPaC. 

Aquest tema ja va aparèixer al passat Juny i en vàrem fer ressò a la nostra web, i si en un moment el Departament d’Ensenyament feia veure que es feia enrere al passat Setembre, ara sembla que va ser un brindis al sol i han tornat a fer-se notar les pressions de les grans empreses privades de la industria dels serveis de catering que volen assegurar la seva part del pastis de les quotes menjadors de les escoles públiques catalanes.

La FaPaC acusa Ensenyament de blindar la privatització dels menjadors escolars en la carta que ha fet arribar a la Generalitat en quan han pogut revisar aquest nou esborrany del futur Decret de Menjadors Escolars.

Més informació: https://www.social.cat/noticia/8874/la-fapac-rebutja-el-decret-de-menjador-del-govern-perque-deixa-el-servei-en-mans-privades 

3 pensaments a “Ens retiraran la gestió dels menjadors escolars a les families

  1. Aquest és un tema molt important i no podem permetre que es beneficien les gran empreses que segurament fan presió perque tiri endevant aquest proyecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *