S’obre el període d’inscripcions al SAF

Com ja sabeu, l’Escola Bellaterra ofereix cursos de natació durant el curs escolar en col·laboració amb el Servei d’Activitat Física de la UAB. Fins al curs passat, la gestió de la matrícula (parcialment) es feia a través de l’AMPA. Enguany es farà directament a través del SAF i s’amplia l’oferta a dimecres, divendres i dissabtes.

De l’11 al 17 de juny estan obertes les preinscripcions per als infants que ja han estat inscrits a les escoles esportives del SAF. A partir del 18 de juny s’obriran als fills d’abonats i a partir del 25 al públic en general.

Podeu trobar tota la informació dels cursos de natació (preus, horaris, calendari…) o bé directament al web les Escoles Esportives del SAF.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *