“S’ha de donar el canvi d’educar amb tecnologia a educar en tecnologia”

Com ja sabeu, l’Escoleta fa temps que treballa amb una comissió de pares i mares de l’AMPA, per l’educació en tecnologia (i no només amb tecnologia) dels nostres infants. Podeu trobar més informació sobre aquest projecte aquí.

Des de la Comissió TIC es treballa, amb les mestres de l’escolae, perquè els infants siguin usuaris crítics amb la informació. Considerem que cal educar per empoderar els nostres fills i filles en l’ús de les tecnologies. No volem que siguin usuaris passius sinó que puguin tenir un control suficient per donar-li un bon ús.

Aquest article aborda algunes de les qüestions (no totes!) que integren el nostre projecte, així que esperem que sigui del vostre interès!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *