Torna la biblioteca amb canvi d’horaris!

Famílies,

per qüestions de reorganització de la biblioteca, encetem aquest 2018 amb un canvi d’horari. A partir del 22 de gener podreu gaudir d’una estona en família a la nostra biblioteca els dilluns i dijous de 16:30 a 18h.

Volem que la biblioteca sigui un espai participatiu, així que mares, pares, àvies, avis, tietes, tiets, germanes, germans, cangurs, veïns o amics… si us animeu a venir a explicar un conte o fer qualsevol activitat només cal que ens ho digueu a  biblioescoleta@gmail.com

Anirem informant de les novetats i activitats a la biblioteca. Podeu trobar-ne la informació a http://ampa.escolabellaterra.cat/category/biblioteca/ 

Seguim!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *