En commemoració dels Drets Humans, Cerdanyola celebra aquest 10 de desembre la 2a Assemblea oberta “Cerdanyola ciutat d’acollida”

Cerdanyola Ciutat d'AcollidaDins de la programació de la TARDOR SOLIDÀRIA, el proper 10 de desembre se celebra la 2a Assemblea oberta “Cerdanyola Ciutat d’Acollida” que comptarà amb la participació de l’Àngel Miret, comissionat del Comitè per a l’Acollida de les persones refugiades de la Generalitat de Catalunya, i de l’Anna Recoder, tècnica del Fons Català de Cooperació que ha visitat els projectes als camps de refugiats de la Ruta dels Balcans.

Us recordem que la TARDOR SOLIDÀRIA 2015 és una iniciativa impulsada des de la Regidoria d’Immigració i Cooperació al Desenvolupament amb la col·laboració de les ONGs locals com a mostra del compromís municipal amb la solidaritat.

IV Tardor Solidaria CerdanyolaEl programa té la finalitat de sensibilitzar envers els principis i valors de la solidaritat, la diversitat, la pau i els drets humans a través d’activitats al voltant dels dies internacionals dels Drets Humans i de les Persones Migrades, que permetin construir una societat més justa que aposti per la cooperació i la solidaritat com a una fórmula més per acabar amb les desigualtats i l’exclusió.

Us adjuntem la programació per si voleu afegir-vos a algunes de les altres activitats com, per exemple, les titelles del dia 11, l’estrena del documental sobre el procés migratori “Caure del niu” el dia 15 o el taller de hip-hop per a joves “Rimant rumors” el proper 17 de desembre.

Dia: dijous 10 de desembre
Hora: 19:00h
Lloc: Espai Enric Granados, Biblioteca Central

Comissió d’Accions Solidaries
AMPA Escoleta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *