24 de gener, Jornada de Presentació del Projecte Educatiu de Cerdanyola

l Projecte Educatiu de Cerdanyola (PEC) és un pas més en la millora contínua de l’educació a la ciutat tot promovent la innovació, la participació i la corresponsabilitat institucional i de la ciutadania. Ens ha de servir  per a la reflexió, el debat, el compromís i el consens, vinculant tres àmbits clau: la ciutat, l’educació i la participació ciutadana.

Projecte_Educatiu_Cerdanyola

Guió de la Jornada de Presentació:

  • Participació de Xavier Bonal, professor del Departament de Sociologia de la UAB, especialista en sociologia de l’educació i política educativa.
  • Presentació de la diagnosi que els serveis tècnics municipals han estat elaborant per tal de poder tenir una imatge de quina és la situació de l’educació a la nostra ciutat en aquest moment.
  • Breu espectacle musical inclusiu
  • Pausa pel cafè.
  • Debat: a partir de les 12, les persones participants es distribuiran en tres meses de debat: Ús educatiu dels espais i equipaments urbans,  Itineraris educatius al llarg de la vida: possibilitats a Cerdanyola i  El paper de les famílies en la ciutat educadora. En cada mesa hi haurà presentació d’experiències i un espai de debat.

Podeu fer la inscripció, triar en quina mesa voleu participar i si us cal servei de guarda d’infants a través del’enllaç següent:

Formulari d’inscripció

Programa de la Jornada

Quan: dissabte 24 de gener, de 10h a 14h.
Lloc: Ateneu de Cerdanyola, Indústria 38-40.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *