Des de l’AMPA us desitjem 365 nous dies plens d’il·lusions

POSTAL NADAL_AMPA_2014 La il·lusió és el material del que estan fets els desitjos, que una vegada eren somnis i tal dia esdevindran realitats. La il·lusió és el que ens ha unit com a mares i pares que desitgen ajudar a tot l’equip de l’Escoleta perquè els nostres fills rebin una educació constructiva i positiva. I amb il·lusió i energia continuarem el 2015 treballant per una realitat educativa lliure i forta. Arriben dies de festa plens d’emocions i desitgem que tots pugueu viure’ls plenament. També aviat arribarà el primer dels 365 nous dies i esperem que en cap d’ells la il·lusió per gaudir de tot el que fem minvi. Necessitarem per aconseguir-ho força i dedicació i us prometem que les tindrem, alguns li hem demanat una dosis extra als Reis, d’altres confiem en les neules i els torrons per carregar-nos d’empenta adicional. Sigui com sigui des de l’AMPA treballarem perquè la il·lusió que ens ha unit la noteu en tot el que fem. Bon Nadal.  Bones Festes.  Bon Any Nou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *