Noves activitats de l’Escola de pares de la Fundació Hospital de Nens de Barcelona

Amb la intenció d’ajudar-nos en la nostra tasca de ser pares, la Fundació Hospital de Nens de Barcelona engega les activitats d’aquest trimestre:

Curs postpart

  • Reunions els dijous al matí a partir del dia 29 de gener de 11:30h a 13:30h per parlar de tot allò que afecta als nostres fills/es durant el 1r any de vida.
  • Lloc: Aula de l’Hospital (soterrani del servei d’odontopediatria) Carrer Consell de Cent, 431.

Dissabte de pediatria

  • Xerrada el dia 28 de febrer a les 10:30h sobre “Bronquiolitis, bronquitis, asma. És tot el mateix?”
  • Lloc: Servei de Pediatria (consultes externes),Carrer Consell de Cent, 433.

Prepapas

  • Xerrada el dissabte 14 de març a les 10:30h dirigida a les mares i pares que estan esperant el naixement del seu fill/a. La finalitat és aclarir idees i donar suport en l’etapa immediata, posterior al part.
  • Lloc: Servei de Pediatria (consultes externes),Carrer Consell de Cent, 433.

Tanmateix, totes aquelles mares que estiguin donant el pit al seu fill/a tenen una cita amb el “Grup de lactància” que es reuneix els dijous a les 9 h 30h del matí a l’Aula de l’Hospital (soterrani del servei d’odontopediatria) Carrer Consell de Cent, 431.

 

La inscripció és gratuïta a totes les activitats però degut a les places limitades es prega confirmar assistència al correu electrònicescoladepares@hospitaldenens.com, fent constar nom/cognoms o a la recepció del Servei de Pediatria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *