De primer tenim “Graella mensual” i de segon “Informes Menjador”

Us informem sobre uns canvis que afecten a les vies d’informació entre el Servei de Menjador i les famílies:

menjador_reunio

1. Canvi en la Graella de Menús: d’ara i en endavant la graella de menús serà mensual, no trimestral, i es penjarà a la web de l’AMPA uns dies abans de començar el mes, eliminant el format imprès. A la web també s’hi podrà trobar el butlletí trimestral de menjador.

Ho trobareu a l’apartat “Serveis i activitats” i dins d’aquest a “Servei de Menjador Escolar“.

2. Lliurament dels informes de menjador: a partir d’ara els informes de menjador es lliuraran juntament amb els treballs i qualificacions de classe dos cops a l’any, el primer a finals de gener i el segon a finals de curs, excepte per a P3 que se seguirà entregant al final de cada trimestre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *