La biblioteca de l’Escoleta torna a estar operativa!

La Biblioteca de l’Escola, després del canvi forçat d’ubicació i les obres, ja és una realitat. Gràcies a la tasca de tot l’equip docent, i en especial de la Lolita Bolaño, antiga mestra de l’Escoleta que hi col·labora, la biblioteca torna a estar operativa!

Amb el nou emplaçament hem guanyat espai, proximitat i llum natural! Us deixem algunes fotos perquè la pugueu conèixer:

Actualment, a causa de les mesures COVID, només en pot fer ús un únic grup classe cada dia. I, malauradament, de moment, els nens i nenes d’infantil no hi poden accedir. Però això canviarà tan aviat com sigui possible! La Lolita ha distribuït i classificat els documents per cicles, així cadascun només utilitza els que els hi pertoquen i es pot respectar la quarantena recomanada de 48 hores fins a la propera consulta per part d’una altra classe.

Des de la Comissió Biblioteca de l’AFI esperem que el més aviat possible tot vagi tornant a la normalitat i de cara el curs vinent es puguin reprendre les activitats de la Biblioescoleta per a tota la comunitat educativa.Tenim moltes ganes de tornar a compartir estones de lectura amb família, hores del conte, tallers i xerrades (i també reunions de l’AFI! 😉

I us recordem que podeu col·laborar amb la Biblioescoleta des de la Comissió.

2 pensaments a “La biblioteca de l’Escoleta torna a estar operativa!

 1. Hola,

  S’informa que els nens i les nenes d’infantil no poden accedir.
  Heu pensat en alguna alternativa per apropar la biblioteca a aquests infants?
  És una edat molt important per apropar els contes als infants i a part de l’hora del conte, trobo que estaria bé que gaudeixin de la biblioteca.

  Us dono l’exemple de la biblioteca de Vollpalleres on ja es pot entrar a l’espai infantil, mirar els contes, agafar-los, llegir-los,…

  Gràcies!

 2. Hola Arantxa,

  a les aules d’infantil disposen de racó de lectura a cada aula. Els llibres hi són, també l’hora del contenta. És la limitació horària per neteja i desinfecció el que ens fa prioritzar, per ara, l’espai per als de primària que no disposen a les seves aules de les biblioteques de classe.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *