L’AFI col·labora amb l’Escoleta per a la prevenció de la Covid-19

Durant l’estiu, l’AFI i l’equip directiu de l’escola han estat en contacte per tractar qüestions relacionades amb la tornada escolar en l’actual escenari COVID. Avui (8 de setembre) s’ha d’aprovar en Consell Escolar el Pla d’Obertura dels Centres i, per tant, aviat tindrem les famílies coneixement de les novetats per a aquest nou curs 2020-2021.

L’escola, com ens van comentar a la xerrada del mes de juliol, aprofitarà els espais exteriors per fer activitats i classes, reduint així el volum d’alumnes que comparteixen aula als espais tancats. L’AFI col·labora en l’habilitació d’aquests nous espais i finançarà mobiliari d’exterior per al pati bosc i les terrassetes de primària. S’està estudiant, a més a més, emprar carpes o tendals que permetin un major aprofitament d’aquests espais, garantint sempre les necessitats de ventilació. 

D’altra banda, la Comissió Científica de l’AFI col·labora amb l’Escola per dissenyar aquestes aules exteriors com a laboratori, aula de ciències o estació meteorològica, projectes que van començar el curs passat i que esperem tinguin llarga durada a l’escola.

Finalment, us comentem que molt aviat tindrem informació sobre les extraescolars. La Comissió d’Extraescolars està treballant amb Educadors4 en l’adaptació del projecte als espais disponibles i elaboració dels protocols adients.  

Com sempre, si voleu formar part activa de l’AFI, només cal que ens envieu un correu a  ampa@escolabellaterra.cat

Ara, més que mai, necessitem sumar esforços i idees!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *