L’AFI et necessita

L’AFI requereix una mà de pintura nova. Els anys van passant i les comisions necessiten gent nova que substitueixi a qui ha col·laborat durant temps.

L´AFI és una bona eina per millorar l’escola en moltes àrees como biblioteca, instal.lacions , menjador, gestió de emails i comunicació, web… I és la responsable de les extraescolars, el menjador i el casal d’estiu. En conseqüència, si no hi ha comissions que s’encarreguen de aquestes feines, l’escola no pot oferir aquests serveis ni d’altres. Es per això que us demanem la vostra col·laboració!

A més a més de cobrir les baixes, també és molt interessant que hi hagi persones noves per portar iniciatives diferents i hi arribin així nous aires a l’AFI.

Perquè l´AFI és una tasca de tots i totes, t’hi apuntes?

Aquestas son les comssions que necessiten urgentment col·laboradors i col·laboradores:

  • Comissió económica: l’acurada gestió dels fons de l’Associació, tenint en compte que realitza el control, cobrament i pagament dels fons propis i fons temporals.
  • Comissió de informàtica: construcció i gestió de les eines tecnològiques de l’ AFI i l’escola i compromesos en la introducció de les TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicacions) en diferents àmbits docents. També mantenen el servidor de l’AFI i l’escola, gestionen les llistes de correus i els diferents comptes associats a l’ AFI…
  • Comissió de extraexcolars: gestió de les classes extraescolars que l’escola oferta.
  • Comissió de casal d estiu: gestió del casal d’estiu per a les vacances de 2020.
  • Comissió d’infraestructures: té per objectiu vetllar per les condicions de seguretat i l’estat de les infraestructures i espais de l’escola, i el seu manteniment. I recordeu! estem en lluita per que arreglin els goteres, lavabos, teulada…
  • Comissió de menjador: gestió del servei de menjador. Tracta amb les famílies, amb les empreses de serveis i els monitors del menjador. Defensa el menjador com a horari públic davant la Llei Aragonès que ho vol privatitzar.

Mira totes les comissions que hi ha i tria la que més t’agradi i envia´ns un email a ampa.bellaterra@gmail.com

Et necessitem en l’AFI. Moltes raons per millorar l’escola del teus  fills.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *