Xocolatada solidària a la UAB

Famílies,

La UAB s’ha sumat a la campanya “Taca’t pel càncer infantil!” que se celebrarà el dia 14 de febrer, de 9 a 11 h, amb motiu del Dia Internacional del Càncer Infantil, al campus de la UAB. La recaptació total de fons es destinarà al laboratori d’investigació de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, que lidera projectes de recerca en càncer infantil.

Es repartiran més de 3.000 racions de xocolata en deu punts repartits pel campus de la UAB de Bellaterra i Sabadell, a canvi d’un donatiu mínim de dos euros per esmorzar que inclou xocolata i melindros.

Hi haurà deu punts del campus de la UAB, el més propera l’Escoleta serà a la facultat d’Educació i Traducció i Interpretació. També hi haurà paradeta a Comunicació, Educació i FTI, Enginyeria, Lletres i Psicologia, Medicina, Veterinària, Rectorat, campus de Sabadell i al vial peatonal entre Ciències i Biociències i Ciències Socials.

Així que ja sabeu, si després de deixar els nens podeu passar a fer una xocolata solidària, el vostre esmorzar sumarà esforços per a la recerca!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *