#SenseManteniment: novetats!

Ja fa uns dies que vam emprendre les mobilitzacions per denunciar l’estat de les infrastructures de la nostra escola i reclamar a les administracions locals i autonòmica que donin una solució.

Des de l’AMPA, juntament amb la Direcció de l’Escoleta, hem continuat treballant per tal d’obtenir respostes. Volem compartir amb vosaltres algunes de les accions iniciades i properes iniciatives:

  • S’ha elaborat un informe tècnic sobre l’estat de les goteres, grades i lavabos, amb el suport del Marc Campmany, arquitecte i pare de l’Escoleta (aviat el compartirem amb vosaltres!)
  • Dimecres 17 tindrà lloc a l’Escoleta una reunió a tres bandes: AMPA, Direcció d’Escola i Serveis Territorials de la Generalitat de Catalunya per tal d’avaluar els desperfectes i possibles solucions
  • Dijous 18 els membres de la Comissió d’Infrastructures es reuniran amb el Síndic de Greuges per tal d’exposar-li la nostra situació i les nostres demandes.

Com ja sabeu, aquesta setmana les pluges han tornat a alterar la normalitat de l’Escola. A les aules de primària ha entrat menys aigua i s’ha pogut controlar amb galledes. Al gimnàs, en canvi, la pluja ha causat més problemes. Aquest cop, a diferència d’anteriors ocasions, tant des de la Regidoria d’Educació de Cerdanyola com des dels Serveis Territorials de la Generalitat s’han interessat per l’estat de l’escola. Serà això una bona senyal?

Seguim treballant per garantir una ràpida resposta a les nostres demandes per part dels responsables polítics. Us animem a seguir-nos seguir via tuitter @ampabellaterra i a fer servir #SenseManteniment per compartir les nostres reivindicacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *