Quin percentatge d’immigració té la millor escola de Catalunya?

Un xifra que trenca tots els tòpics: 97% d’alumnes de famílies immigrades. 

L’Escola Mare de Déu de Montserrat de Terrassa ha rebut el Premi Ensenyament. Aquest guardó premia entre d’altres coses el nivell d’implicació no només dels docents, sinó també de les famílies, veïns i de tota la Comunitat al voltant d’una escola i projecte educatiu.

Per saber-ne més, al canal 324 se n’han fet ressò d’aquesta escola, ubicada en una de les barriades on la presència de famílies immigrades (majoritàriament de zones rurals del Marroc) és de les més grans del Vallés.

http://www.ccma.cat/324/la-millor-escola-de-lany-te-mes-del-97-dalumnes-de-families-immigrades/noticia/2854558/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *