InfoK sobre Bullying: en primera persona!

L’InfoK ha fet un reportatge especial sobre el “bullying”. Quatre nois expliquen en primera persona la seva experiència i com n’han aconseguit sortir. És un relat explicat dur però interessant que vol servir d’ajuda a aquells infants i joves que ara mateix estan passant per aquesta situació.

El Pau, el Franco, l’Ari i el Roger són 4 amics que han decidit dir prou al “bullying”. No només han trencat el silenci sinó que també han fet un web per intentar ajudar altres nenes que estiguin en la mateixa situació. Un projecte que acaben d’engegar amb molta il·lusió i valentia: http://juntoscontraelbull.wixsite.com/antibullying-cat

 L’infoK ha fet un reportatge especial “bullying”: trenquem el silenci

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *