Bon Nadal!!

Deixem enrere un any intens a molts nivells (social, polític, escolar….) i sembla que aquest 2018 no serà menys intens.

Durant el 2017 els nostres infants es van apropar des de l’Escoleta al fenomen dels Refugiats (causes, emocions, solucions, processos migratoris…) i van aprendre, cadascú des de la seva mirada, que el món era més complex i menys just del que ens agradaria.

Aquest 2018 les mestres de l’Escoleta han decidit treballar “com tractar els altres”. Tot un repte perquè els infants reflexionin sobre com se senten i com fan sentir els altres. Sens dubte els pares i mares en tenim molt a aprendre, som davant una gran oportunitat per acompanyar els nostres fills i filles en aquest important i difícil aprenentatge!

Bones festes i bones vacances de Nadal!
Junta de l’AMPA

Un pensament a "Bon Nadal!!"

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *