Acta no oficial de l’Assemblea #14Nov de l’AMPA

El passat dimarts 14 de novembre vàrem celebrar l’Assemblea Ordinària de l’AMPA Escola Bellaterra al laboratori de Primària.

Fem balanç. L’assistència va ser semblant a la de l’any passat, al voltant d’una trentena de mares i pares però força inferior a  la d’anys anteriors (2015 vàrem superar la cinquantena!). Tot i així, hi van haver intervencions molt interessants!

Vam començar a les 19:30 amb poc menys de vint persones, però el nombre va anar creixent durant la intervenció de la Direcció de l’Escoleta. L’assemblea permet saber de primera mà què està passant a les aules aquest curs i quins són els projectes globals que afecten a tots els cicles. A més a més, aquesta trobada esdevé un magnífic espai per a l’intercanvi d’idees amb la Jordina i la resta de l’equip directiu.

L’equip de Direcció ens va comentar d’on sorgia el projecte de “La descoberta de l’altre” (si en voleu més detalls, al Blog de l’Escola ho trobareu) i com l’estaven treballant a les aules; ens van traslladar com anaven les negociacions amb l’Administració pública sobre els problemes d’infraestructures que tenim a l’escola i van presentar el nou projecte de pati, dissenyat per una família d’arquitectes i que serà una de les tasques per a la propera Jornada de Bricolatge.

Després de la intervenció de l’equip directiu, vam començar l’Assemblea Ordinària. Un ràpid resum de les accions realitzades per les comissions de l’AMPA durant el curs passat: el projecte Biblioteca, la millora de les  infraestructures TIC a l’Escoleta, l’èxit de la passada Jornada de Bricolatge, la renovació del Projecte de Menjador Escolar, les fites aconseguides en el tema del Transport escolar o el rocòdrom van ser alguns dels temes tractats. Es varen aprovar els pressupostos passats i es va obrir el torn de preguntes i és que alguns temes, com la renovació del Projecte de Menjador, van generar molt interès per part del assistents.

I toca mirar a futur, així que les Comissions van presentar els principals objectius per aquest curs i es va presentar la iniciativa dels micro-projectes, amb què des de l’AMPA es vol facilitar la col·laboració de les famílies. Ah! i una qüestió burocràtica i simbòlica alhora: es va comentar la intenció de la Junta d’encetar un debat sobre els Estatuts amb la idea de deixar de ser AMPA (Associació de Mares i Pares d’Alumnes) per esdevenir AFI (Associació de Famílies d’Infants) o AFA (Associació de Famílies d’Alumnes) i reduir el nombre de membres de la Junta per fer-la més operativa. Us seguirem informant!

Finalment, es varen explicar els pressupostos d’aquest curs. I com que és la part més feixuga, la vam amenitzar amb el promès pica-pica, unes pizzes ben bones i beguda. La part final del pressupost amb la discussió dels canvis en la quota i la continuïtat de la inversió en el Projecte Biblioteca per un any més va anar molt bé.

També es van votar els càrrecs que calia renovar. I així, a poc més de dos quarts de deu, l’Assemblea es va donar per finalitzada.

En breu tindrem l’acta oficial, però per ara ja teniu cinc cèntims de com va anar als que no vàreu assistir. A veure si a la propera us hi animeu!

Comissió Comunicació

Un pensament a "Acta no oficial de l’Assemblea #14Nov de l’AMPA"

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *