3-Oct Vaga General

Vaga General 3 Octubre

L’AMPA de l’Escoleta vol sumar-s’hi a la condemna de l’acció violenta per part dels cossos de seguretat de l’Estat contra la ciutadania que ha fet pública la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC). D’igual forma, recolzem l’aturada cívica convocada pel Claustre de mestres de l’escola per demà dia 3 d’octubre.

Des de l’AMPA de l’Escoleta manifestem que, al marge de les diferències ideològiques que ens enriqueixen com a comunitat educativa,  creiem i defensem l‘educació per a la pau i des de la pau de la vida quotidiana que fonamenta el projecte educatiu de la nostra escola.

La Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC) crida, com a membre de la Taula per la Demòcracia, a l’Aturada de País, demà dimarts dia 3 d’octubre, en repulsa de la violència exercida ahir pels cossos de seguretat de l’Estat. Podeu llegir aquí el comunicat complet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *