Les extraescolars de juny

De cara a la jornada intensiva del 5 al 21 de juny, les extraescolars de tarda s’avancen en el seu horari: les extraescolars d’Eina (Juga i Aprèn, i Escola esportiva) es faran de 15.30 a 17.00h i el grup de tarda d’anglès de Learning S Cool serà de 15:30 a 16:45h

Recordem que la inscripció a les extraescolars d’EINA resta oberta durant tot l’any, i que per tant podeu apuntar els vostres fills i filles a les activitats d’EINA durant la jornada intensiva del mes de juny en l’horari de 15:30 a 17h. Aquí podeu trobar més informació sobre les activitats extraescolars d’EINA

Durant la propera setmana ja tindrem disponible la informació dels Casals d’Estiu de l’Escoleta. Estigueu atents!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *