Encara no teniu plans per aquest Nadal? aquí van algunes idees…

Activitats de Nadal

Venen dies de festa i segur que teniu moltes coses a fer però, per si necessiteu més idees, us facilitem tot seguit els enllaços on podeu trobar informació d’activitats a fer amb nens i/o en família en aquestes dates a les ciutats del nostre entorn.

Cerdanyola del Vallès: al web de l’Ajuntament no és fàcil trobar tota la informació d’activitats nadalenques. Buscant una mica hem trobat la pista de gel, l’exposició d’Starwars o les activitats del Casal de Joves.

Sabadell: tallers nadalencs per a infants, sessions de cinema de nadal, cagar el tió o celebrar cap d’any,  representacions dels pastorets i concerts, activitats a les biblioteques són algunes de les activitats que trobareu a la co-capital vallesana. Si voleu saber els dies i els horaris els podeu trobar a Petit Sabadell o al programa de Nadal de l’Ajuntament de Sabadell.

Barcelona: l’oferta és tan àmplia que és difícil de resumir: espectacles de teatre, de circ, tallers, contacontes, exposicions… són només un petit tastet de tot el que trobem a Barcelona. Us deixem l’enllaç al programa d’activitats per tal que pugueu buscar per tipus d’activitat, data o districte.

Barberà del Vallès: el programa de Nadal d’aquesta ciutat veïna està ple d’activitats (teatre, música, fires, merca de Nadal, circ…) i en destaca el Barbamec, un espai gratuït d’activitats lúdiques socioculturals per a infants fins a 14 anys que estarà obert del 2 al 5 de gener. Consulteu el programa que està moooolt carregat!

Sant Cugat del Vallès: més de  170 activitats organitzades per les entitats santcugatenques que inclouen teatretallers infantils, pista de gel, activitats relacionades amb els Reis Mags, cagatió, concerts… Feu-li una ullada a la programació.

Terrassa: els nens podran pujar en els trens que recorren diferents parts de la ciutat, anar al circ o al teatre, participar de les activitats  familiars dels museus o de les activitats al Recinte ferial. Si voleu més info la podeu trobar aquí.

En definitiva… esperem que gaudiu molt d’aquests dies sense Escoleta i tornem tots carregats de forces!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *