SOS Mi hija es Sorda

sordesa

Ja sabeu que a l’Escoleta comptem amb un grup d’alumnes amb sordesa que donen sentit al projecte d’escola inclusiva. Volem apropar-nos més a l’experiència d’aquestes famílies i ho podem fer de la mà de la Loles Sancho Martí.

La Loles Sancho és mare de l’Aitana, una nena sorda de 5 anys que porta un implant coclear. Ella és directora de màrketing i comunicació i des de fa un temps porta el Blog sobre Sordera on dóna a conèixer les seves experiències com a mare d’una nena sorda. Un blog tremendament recomanable per a conèixer el dia a dia de les famílies que conviuen amb aquesta particularitat.

Ara acaba de publicar SOS, Mi hija es sorda.

Aquest és el vídeo de presentació i aquí trobareu més info sobre el llibre.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *