Campanya : carta a la consellera d’Ensenyament en defensa del transport de l’Escoleta

busESCOLETA

El servei de transport no està garantit per al curs que ve i la Comissió de Transport demana col·laboració a tots els pares i mares en una campanya reivindicativa

Des de la Comissió de Transport s’han posat en marxa tot un seguit d’actuacions reivindicatives en defensa del servei de transport escolar. A hores d’ara, la continuitat d’aquest servei no està garantida per al curs vinent i encara es continua sense resposta de la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, per a la reunió sol·licitada a aquest respecte. És per això que s’han reprès les protestes i es necessita la col·laboració de tots i totes per a que siguin efectives.

Com a primera mesura s’ha redactat una carta per enviar-la, individualment cada pare i mare, a la consellera demanant la continuïtat del servei i que es doni una resposta al més aviat possible a aquesta petició atesa la preocupació generalitzada, davant la incertesa existent a pocs mesos de finalitzar el present curs escolar.

Adjuntem la carta en aquest enllaç.

Només heu d’omplir les dades personals i enviar-ho a les següents adreces de correu electrònic:

meritxell.ruizisern@gencat.cat
consellera.ensenyament@gencat.cat

amb còpia a:
vilaCE@cerdanyola.cat
escolasc@cerdanyola.cat

Recordeu que podeu estar al dia i ajudar a la difusió de totes les accions de la Comissió de Transport a travès del seu twitter https://twitter.com/busESCOLETA


5 pensaments a “Campanya : carta a la consellera d’Ensenyament en defensa del transport de l’Escoleta

  1. Sóc la Mare de la Irene Mateos Violeta. Per la meva part ja està fet. Us he enviat còpia per tal que tingueu constància i pugueu fer el seguiment. Endavant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *