Xerrada per a famílies sobre “La prevenció de les relacions abusives”

prevencio-relacions-abusives

La Plataforma d’AMPAs de Cerdanyola ens convida a assistir el proper 14 de desembre a la xerrada sobre la Prevenció de les relacions abusives. Una xerrada en què els pares i mares podrem reflexionar sobre la presència de dinàmiques abusives en el dia a dia dels nens i nenes. De forma amena i sota la guia de la fundadora de la Fundació Vicki Bernadet, descobrirem estratègies per veure si els nostres fills pateixen una situació abusiva, se’ns mostraran algunes eines per facilitar que ens l’expliquin i ens ajudaran a pensar formes per afrontar-la.

Quan: 14 de desembre a les 18:30
On: IES Banús (C/ Sant Casimir 12, Cerdanyola)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *