En solidaritat amb el càncer infantil la festa“Posa’t la Gorra!” se celebra el proper dissabte 12 de desembre al Zoo de Barcelona

posatlagorra2015_zoo

El “Posa’t la Gorra” és una campanya de sensibilització en solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer i ara arriba a la seva 15 edició amb un disseny molt especial de la Roser Capdevila i amb una festa que se celebrarà al Zoo de Barcelona aquest dissabte 12 de desembre. Una festa plena de sorpreses, activitats, música i com sempre, molt bona energia. Àngel Llàcer, The Pinker Tones, Cesc Casanovas o el cor TNT són algunes de les actuacions que es faran durant la festa.

La gorra, símbol de la campanya i dissenyada en aquesta edició per Roser Capdevila, tindrà un cost de 7€, i permetrà l’entrada gratuïta als infants fins a 11 anys, i el 50% de descompte en les entrades dels majors de 12 anys.

Teniu tota la informació en aquesta adreça
http://posatlagorra.org/barcelona/

Comissió d’Acccions Solidaries
AMPA Escoleta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *