#GIVINGTUESDAY, un dia per donar

#GIVINGTUESDAY

GIVINGTUESDAY és un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones. L’objectiu és dedicar un dia a tot el món a celebrar l’acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps (voluntariat), objectes de segona mà, etc. És un dia per compartir, per pensar en els altres i actuar.
Usant el hashtag #GIVINGTUESDAY com a instrument per difondre aquesta idea en les xarxes socials, es busca mobilitzar tots els ciutadans, famílies, organitzacions i empreses perquè contribueixin en aquest dia mundial de la donació, que se celebra cada any el primer dimarts de desembre.

Aquest dimarts 1 de desembre és #GIVINGTUESDAY així que si vols donar pots entrar a www.givingtuesday.es on trobaràs totes les iniciatives i projectes amb els quals pots
col·laborar, així com idees per ajudar a difondre el #GIVINGTUESDAY a través de les xarxes socials i en el teu entorn familiar o de treball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *