Amants del pop-rock català, gaudiu del festival per a nens i nenes fins a 12 anys Petits Camaleons a l’auditori de Sant Cugat aquest 3 i 4 d’octubre

Cartell Petits Camaleons 2015

Petits Camaleons vol redefinir com es gaudeix de la música entre els nens. És més que un festival, és una espai d’experiències on la música és el fil conductor. Les millors bandes de pop-rock català com els Catarres, els Pets, Blaumut, Teràpia de Shock, In Crescendo, Cris Juanico, Coriolà…i molts més, són només un dels atractius d’aquest event musical.

Segurament molts de vosaltres ja sabeu què és els Petits Camaleons per l’email que ha enviat l’escola des d’Especialistes Escoleta però deixeu-nos dir-vos alguna cosa més. Els Petits Camaleons és el primer festival de música pensat per a nens i nenes de 0 a 12 anys, i evidentment per als pares. Tot està pensat i dissenyat perquè els nens puguin gaudir de la música amb volums adequats, concerts curts, màxim 30 minuts, varietat d’estils i artistes amb una predisposició molt especial. Fins a 15 concerts en un dia. 

A banda del cartell d’artistes i la resta d’activitats, també hi haurà bandes de funció pedagògica per ensenyar-los els estils, instruments, gèneres i el món de la música en general, amb l’objectiu d’acostar pedagògicament els infants al món de la música, desmarcats dels tòpics habituals de la música infantil.

El festival comptarà amb 6 escenaris: 1- Teatre-Auditori 2- Carpa Raluy 3- Pati La Caixa 4- Aula Magna 5- Aula Simfònica 6- Espai Pipiripops 1 (concert per nadons) 7- Espai Pipiripops 2 (concert per nadons) . Tot l’espai serà un gran escenari, hi haurà exposicions, rodes de premsa fetes pels assistents, signatures de discos, concursos i molt més. Ah! I si teniu gana, no us preocupeu, podreu comprar tot el que es necessita per fer un dinar i/o un berenar coincidint amb les hores que dura el festival i us ho podreu menjar a les àrees de pícnic que també trobareu dins del recinte.

Teniu tots els detalls del festival i la possibilitat de comprar les entrades a: http://www.petitscamaleons.com/que-es/

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *