Si els vostres fills fan 5è o 6è, us interessa aquesta activitat d’acompanyament familiar

En el marc del Pla Local d’Inclusió Social (PLIS) de Cerdanyola del Vallès en coordinació amb el Servei d’Educació i la xarxa d’Escoles d’Educació Infantil i Primària, proposen per aquest curs 2014-2015, la possibilitat de participar en unes activitats d’Acompanyament familiar per a infants i famílies dels cursos de 5è i 6è d’Educació Primària.

Pla d'Inclusió Social de Cerdanyola del Vallés - LogoRealitzades en les instal·lacions de l’Escoleta i en horari extraescolar (a determinar amb el grup), aquestes activitats de reflexió i participació, tenen l’objectiu d’identificar i desenvolupar les competències de les famílies en l’educació dels fills i filles i desenvolupar l’acció educativa i afectiva que hi ha entre totes dues parts.

Trobeu adjunt un document que explica en detall aquestes activitats així com un full d’inscripció que heu de fer arribar a l’escola tan aviat com sigui possible ja que les sessions s’adreçen a un grup de 10 infants i els seus referents familiars.

Full Informatiu Acompanyament Familiar Cicle Superior d’Educació Primaria
Escoles Cerdanyola 2014-2015

Full Inscripció Acompanyament Familiar Cicle Superior d’Educació Primaria Escoles Cerdanyola 2014-2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *