I si els nens i nenes vinguessin al món amb un manual d’instruccions?

La Secretaria de Família de la Generalitat de Catalunya crea el programa de formació per a pares i mares Créixer en família.

Creixer en familia

Dirigit a orientar, reforçar i donar eines a les famílies per exercir el seu paper educatiu de forma positiva, aquest programa té l’objectiu de potenciar el reconeixement i la confiança en les pròpies capacitats dels progenitors. Busca donar resposta, entre d’altres, al sentiment d’inseguretat, a la recerca d’altres maneres d’educar o com afavorir la resolució de conflictes amb els fills i filles.

El programa s’està impartint en aquests moments en l’Escola Carles Buigas i està dividit en 6 sessions que es realitzen cada dijous des del 25/09. Cada sessió treballa una temàtica diferent: El respecte i la confiança permet equivocar-nos!, Fills autònoms, no obedients!, Conflictes i responsabilitats!, Tal faràs, tal educaràs!, No s’aprèn només a l’escola! I una Sessió monogràfica amb un tema a escollir entre els/les participants.

Per assistir a aquest taller caldria apuntar-se a l’ AMPA de l’Escola Carles Buigas amb un correu electrònic (ampa@carlesbuigas.org), o el mateix dia a l’escola. Hi ha servei de canguratge.

Aquí podeu trobar el programa d’activitats complet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *