Trobada de moviments i plataformes de la comunitat educativa de Catalunya

Us passem un resum de la trobada que es va celebrar el passat 6 d’abril seguint la convocatòria del MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa). Adjuntem dos documents generats pel MUCE que us poden ajudar a disposar de més informació sobre la llei Wert (LOMCE) i us animem a participar en les accions reivindicatives que tindran lloc la setmana del 22 al 28 d’abril contra la LOMCE i les retallades, sobre les quals ja us anirem informant.

Comissió de Retallades

Documents adjunts:


Resum de la trobada:

TROBADA DE MOVIMENTS I PLATAFORMES DE LA COMUNITAT EDUCATIVA DE CATALUNYA

Amb l’objectiu de millorar i avançar en les mobilitzacions ja iniciades, per establir una millor coordinació i confluència d’accions, dissabte 6 d’abril a l’escola Jovellanos de Barcelona es va celebrar una trobada convocada pel MUCE, en la que van participar entre 150 i 160 persones, majoritàriament representants de Coordinadores, Moviments, Assemblees grogues, i xarxes d’entitats de tot Catalunya (45 agrupacions).

Propostes majoritàries i acords de la trobada:

1.- Impulsar una setmana de lluita per a l’Educació Pública de Catalunya del 22 al 28 d’abril contra la LOMCE i les RETALLADES.

  • El 23 d’abril, organitzar un Sant Jordi reivindicatiu.
  • El 25 d’abril , promoure tancades en centres, espais públics,… organitzant debats, actes diversos… per localitats i amb amplia difusió i ressò mediàtic.
  • El 28 d’abril. Diumenge. Manifestació a Barcelona confluint amb Sanitat. Horari, lloc i itinerari a concretar.

2.- Tornar a trobar-nos el proper dia 4 de maig – espai a concretar- per:

  • Valorar les accions realitzades.
  • Preparació d’una possible vaga a tota l’Educació contra la LOMCE el mes de maig d’acord amb les plataformes de la resta de l’Estat.
  • Impulsar noves accions coordinades fins a final de curs.
  • Establir un sistema de coordinació més estable.

S’accepta també que per e-mail totes les agrupacions tinguin les adreces de la resta d’assistents, rebin l’acta de la reunió i d’altres documents.

Tot es penjarà a la Pàgina del MUCE : http://muce21abril.blogspot.com/

Formen part del Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE): Associació d’Estudiants Progressistes (AEP) – Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) – Associació de Mestres Rosa Sensat (AMRS) – Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes d’Educació Secundària (FAPAES) – Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC) – Federació d’Educació de CCOO – Federació d’Ensenyament de CGT – Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRPC) – FETE-UGT – Sindicat d’Estudiants (SE) – Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) – USTEC-STEs (IAC)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *