TRANSPORT ESCOLAR – Carta per enviar

Benvolgudes famílies,

en la reunió per tractar el tema del transport escolar, del passat dia 15 de juny es va acordar que es prepararia una carta i que cada família que ho cregui convenient l’envii al Consell Comarcal del Vallès Occidental i al Servei Territorial del Vallès Occidental per tal de fer una mica més de pressió i poder resoldre aquest tema de desinformació. Les adreces de contacte són: ensenyament@ccvoc.cat i director_vall.ensenyament@gencat.cat,

L’esbós de la carta per enviar la trobareu aqui: Carta CComarcal. Diem esbós perquè falta completar-la amb les dades de la vostra família a l’hora de fer l’enviament.

Salutacions cordials,
La Junta de l’AMPA de l’escola Bellaterra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *