Xerrada sobre Alimentació i Salut

“Mites i hàbits alimentaris”

Aquesta xerrada està centrada en la promoció d’hàbits i estils de vida saludables. Tenint en compte que més d’un 6% de la població adolescent a Catalunya pateix un trastorn de la conducta alimentària, aquesta xerrada aporta coneixements i eines als pares per a que puguin afrontar i prevenir un trastorn del comportament alimentari en els seus fills. Es parla sobre el model de bellesa actual, la pressió social per la imatge, mites i creences sobre l’alimentació, i trastorns de la conducta alimentària: què són, com es poden detectar, i com es poden prevenir.

La sessió està dirigida a pares i mares amb fills pre-púbers, d’entre 9 i 12 anys, així com també amb fills adolescents, a partir de 12 anys.

Sessió impartida per Sara Bujalance, psicòloga llicenciada per la Universitat de Barcelona i especialista en Trastorns de la Conducta Alimentària (TCA). Col·labora amb l’Associació en Contra de l’Anorèxia i la Bulímia (ACAB) i amb la Fundació IMA des de fa anys, realitzant tasques d’atenció als usuaris, afectats per un TCA i familiars, així com duent a terme accions que promoguin la prevenció d’aquestes malalties.

DIA : 2 DE JUNY

HORA: 18:00h

DURADA APROX.: 1:30h. – 2:00h.

LLOC: SALA D’ACTES FACULTAT DE CIÈNCIES DE L’EDUCACIÓ

(Obert a les famílies de l’Intitut Pere Calders)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *