Presentació Casal d’Estiu 2011

Estrenem un nou casal d’estiu.

Aquest any el nostre propòsit és crear un centre d’interès que englobi tant juny com setembre. Així doncs, realitzarem un viatge particular passant per diferents cultures que s’han succeït a través dels segles.

Per tal d’introduir-nos en cada racó del món que visitem, explicarem al matí un conte, una llegenda, una curiositat…d’aquella cultura o civilització, actual o no, que visitarem aquell dia.

Explicarem petites històries que conformen les grans històries dels homes i de les dones des de fa molts i molts anys.

A l’entrar al casal trobarem un bagul amb objectes/símbols de la cultura, país o civilització del nostre viatge particular,  acompanyat d’un enigma, jeroglífic, mot encreuat, dibuix per resseguir, proverbi, acudit, rodolí…, que caldrà, fer, pintar, aprendre, esbrinar….

No ens oblidarem de pintar, modelar plastilina, argila, de construir, d’utilitzar diferents materials, de jugar, de remullar-nos amb la mànega, de cantar i ballar… tot de petites grans coses al voltant del país de destí.

… i omplirem la nostra maleta amb tots aquests records que ens hauran fet viatjar a través de la imaginació.

Organitza: Educadors 4atre, SL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *