Curs d’informàtica a Cerdanyola

Benvolgudes, benvolguts:

L’Oficina tècnica del Pla Local d’Inclusió Social de Cerdanyola, que depèn de l’Àrea de Alcaldia – Presidència ( Secció de Polítiques d’Igualtat i Ciutadania) ens ha fet arribar el següent comunicat:

El motiu d’aquest correu és fer-vos saber que iniciem de nou les accions formatives de informàtica de cara a la capacitació de les entitats del nostre municipi en les noves tecnologies i amb l’objectiu final de la creació d’una futura xarxa social virtual del 3r Sector Social.

El projecte es va iniciar al desembre de 2008, en el marc del Servei de Promoció Social,  i es va plantejar com a “experiència pilot”  la qual, una vegada avaluada,  s’ha concretat en una més de les línies del Pla de Treball pel 2010 del Pla d’Inclusió Social de Cerdanyola.

En aquest 3r Trimestre del 2010 durem a terme una acció formativa durant els mesos de setembre i octubre amb la finalitat de donar continuïtat a la formació del curs passat i iniciar nous processos formatius per aquelles persones que s’incorporen a les noves tecnologies i  es concretarà en :

1 CURS de 10 sessions de 2 hores cadascuna d’elles, amb un programa que abordarà:  navegació per internet, coneixement a nivell d’usuari dels programes Word, Excel, Power Point, tractament d’imatges, creació de planes web, etc…

Dates i horaris: Dimecres de 15.30 a 17.30 (inici segona quinzena de setembre).
Espai: IES Banús (C/ Sant Casimir, 16)

El grup té una capacitat de 14 persones.

Cal que les persones interessades en poder participar a la formació us poseu en contacte a través del correu electrònic (nollacj@cerdanyola.cat) o el telèfon (93 580 88 88 ext. 5732)  amb la Judit Nolla de cara a poder confirmar l’assistència i aclarir qualsevol dubte.

Un pensament a "Curs d’informàtica a Cerdanyola"

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *