Menú pel segon semestre (Curs 2011-12)

Educadors 4uatre ens ha fet arribar el menú previst pel segon semestre.

Dilluns  9/1 Dimarts 10/1 Dimecres 11/1 Dijous 12/1 Divendres 13/1

Macarrons a la napolitana (amb salsa de tomàquet)

Llenties amb arròs (estofades amb ceba, tomàquet, pastanaga)

Sopa de brou de pollastre amb pasta

Verdura (mongeta tendra) bullida amb patates

Arròs blanc amb salsa de tomàquet

Barretes de lluç

Truita de carbassó

Mandonguilles a la jardinera

Pollastre al forn amb salsa de poma (amb poma, ceba, pastanaga)

Caella a l’orli (arrebossada amb ou i pa ratllat)

Fruita del temps

Iogurt natural

Fruita del temps

Fruita del temps

Fruita del temps

Dilluns 16/1 Dimarts 17/1 Dimecres 18/1 Dijous 19/1 Divendres 20/1

Arròs a l’hortelana (amb pebrot, bròquil, mongeta, pastanaga)

Galets a la bolonyesa (amb salsa de tomàquet i carn picada)

Cigrons amb espinacs (estofats amb ceba i tomàquet)

Sopa de brou de peix amb pasta

Coliflor amb beixamel

Truita de patates

Calamars a l’andalusa

Escalopa de vedella

Llom de porc al forn

Salsitxes de pollastre al forn

Fruita del temps

Iogurt natural

Fruita del temps

Fruita del temps

Fruita del temps

Dilluns 23/1 Dimarts 24/1 Dimecres 25/1 Dijous  26/1 Divendres 27/1

Verdura (mongeta tendra) bullida amb patates

Frijoles (mongeta vermella) amb arròs

Arròs blanc amb salsa de tomàquet

Pasta de colors amb crema (nata, pernil dolç  i formatge)

Escudella (brou de pollastre, carn i herbes) amb pasta, arròs i llegum

Rodanxa de lluç a la romana

Truita a les fines herbes i pa de pagès amb tomàquet

Eestofat de vedella amb carxofes

Hamburguesa de pollastre al forn

Filet de bacallà amb salsa de tomàquet

Fruita del temps

Iogurt natural

Fruita del temps

Fruita del temps

Fruita del temps

Dilluns  30/1 Dimarts  31/1 Dimecres 1/2 Dijous  2/2 Divendres 3/2

Patates estofades amb sípia

Arròs a la milanesa (amb verdures, pernil dolç i xoriç)

Llenties amb verdures (estofades amb ceba, tomàquet, pastanaga)

Espaguetis a la napolitana (amb salsa de tomàquet)

Sopa de brou de verdures (porro, api, pastanaga, nap, col) amb pasta

Truita d’espinacs

Filet de lluç a l’orli (arrebossat amb ou i pa ratllat)

Botifarra de porc al forn

Pollastre amb samfaina (amb albergínia, pebrot i carbassó)

Pilota (carn de vedella i porc) al forn amb salsa d’ametlles

Fruita del temps

Iogurt natural

Fruita del temps

Fruita del temps

Fruita del temps

Dilluns  6/2 Dimarts 7/2 Dimecres 8/2 Dijous 9/2 Divendres  10/2

Crema de verdures variades (mongeta, patata, bròquil, ceba, pastanaga)

Cigrons amb patates (estofats amb ceba i tomàquet)

Macarrons a la bolonyesa (salsa de tomàquet i carn picada)

Sopa de brou de pollastre amb pasta

Verdura (mongeta tendra) bullida amb patates

Paella marinera (amb peix, sípia, gambetes, calamar, pèsols, musclos sense closca)

Truita de pernil dolç

Filet de llenguado al forn amb salsa de taronja

Hamburguesa de vedella al forn amb ceba

Filet de pollastre arrebossat

Fruita del temps

Iogurt natural

Fruita del temps

Fruita del temps

Fruita del temps

Dilluns   13/2 Dimarts  14/2 Dimecres 15/2 Dijous  16/2 Divendres 17/2

Sopa de brou de peix amb pasta

Mongetes amb verdures (estofades amb ceba, pebrot, pastanaga)

Arròs blanc amb salsa de tomàquet

Crema de carbassó (amb patata i ceba)

CARNESTOLTES

Pizzes variades (pa de motllo amb pernil, formatge o tonyina)

Truita de patates

Caella a l’andalusa (arrebossada amb farina)

Pollastre al forn (amb ceba, llimona i pastanaga)

Llom de porc arrebossat

Mandonguilles a la jardinera (amb tomàquet i pèsols)

Fruita del temps

Iogurt natural

Fruita del temps

Fruita del temps

Galetes i sucs

Dilluns 20/2 Dimarts  21/2 Dimecres 22/2 Dijous 23/2 Divendres 24/2

FESTA

Llenties estofades (amb ceba, pebrot, tomàquet, xoriç, pastanaga)

Pasta de colors amb salsa de formatges

Verdura (espinacs) bullida amb patates

Arròs a l’hortelana (amb ceba, pebrot, bròquil, mongeta, pastanaga)

Remenat d’espàrrecs de marge i alls tendres

Filet de lluç al forn

Fricandó de vedella amb bolets

Salsitxes de pollastre al forn

Iogurt natural

Fruita del temps

Fruita del temps

Fruita del temps

Dilluns 27/2 Dimarts  28/2 Dimecres 29/2 Dijous  1/3 Divendres 2/3

Arròs blanc amb salsa de tomàquet

Patates estofades amb sípia

Sopa de brou de verdures (porro, api, pastanaga, nap, col) amb pasta

Macarrons a la napolitana (amb salsa de tomàquet)

Cigrons amb verdures (estofats amb ceba i tomàquet)

Rodanxa de lluç a la romana

Truita a les fines herbes i pa de pagès amb tomàquet

Escalopa de vedella

Hamburguesa de pollastre al forn

Llom de porc al forn

Fruita del temps

Iogurt natural

Fruita del temps

Fruita del temps

Fruita del temps

Dilluns  5/3 Dimarts  6/3 Dimecres 7/3 Dijous 8/3 Divendres 9/3

Espaguetis a la carbonara (amb pernil dolç, nata i bacon)

Fríjoles (mongeta vermella) amb arròs

Crema de pastanaga (amb ceba i patata)

Sopa de brou de pollastre amb pasta

Arròs a la milanesa (amb verdures, pernil dolç i xoriç)

Truita de carbassó

Calamars a l’andalusa (arrebossats amb farina)

Estofat de vedella amb carxofes

Pollastre amb samfaina (carbassó, albergínia, pebrot)

Filet de bacallà amb salsa de tomàquet

Fruita del temps

Iogurt natural

Fruita del temps

Fruita del temps

Fruita del temps

Dilluns   12/3 Dimarts  13/3 Dimecres 14/3 Dijous 15/3 Divendres 16/3

Galets a la napolitana (amb salsa de tomàquet)

Amanida variada (enciam, tomàquet, pastanaga i olives)

(Crema de verdures )

Llenties estofades (amb ceba, pebrot, tomàquet, xoriç, pastanaga)

Escudella (brou de pollastre, carn i herbes) amb pasta, arròs i llegum

Coliflor amb salsa beixamel

Truita de pernil

Paella marinera (amb peix, sípia, gambetes, calamar, pèsols,  musclos sense closca)

Salsitxes de pollastre al forn

Filet de llenguado al forn amb salsa de taronja

Llom de porc arrebossat

Fruita del temps

Iogurt natural

Fruita del temps

Fruita del temps

Fruita del temps

Dilluns   19/3 Dimarts  20/3 Dimecres 21/3 Dijous  22/3 Divendres 23/3

Arròs a l’hortelana (amb mongeta, pebrot, bròquil,  pastanaga, coliflor)

Macarrons a la bolonyesa (amb salsa de tomàquet i carn picada)

Cigrons amb verdures (estofats amb ceba i tomàquet)

Verdura (espinacs) bullida amb patates

Sopa de brou de pollastre amb pasta

Surfers de lluç

Remenat d’espàrrecs de marge i alls tendres

Pollastre al forn amb salsa de poma (poma, ceba, pastanaga)

Hamburguesa de vedella al forn amb ceba

Caella a l’andalusa (arrebossada amb farina)

Fruita del temps

Iogurt natural

Fruita del temps

Fruita del temps

Fruita del temps

Dilluns  26/3 Dimarts  27/3 Dimecres 28/3 Dijous 29/3 Divendres 30/3

Llenties amb arròs (estofades amb ceba, tomàquet, pastanaga)

Arròs a la cassola (amb costella de porc)

Espaguetis a la napolitana (amb salsa de tomàquet)

Sopa de brou de peix amb pasta

Amanida variada (enciam, tomàquet, pastanaga i olives) amb croquetes (Crema de verdures)

Truita a les fines herbes i pa de pagès amb tomàquet

Filet  de lluç a l’orli (ou i pa ratllat)

Botifarra al forn

Escalopa de vedella

Pit de gall dindi al forn amb crema (salsa amb llet, nata i formatge)

Fruita del temps

Iogurt natural

Fruita del temps

Fruita del temps

Macedònia de fruites

NOTES:

  • Cada dia hi ha un acompanyament de verdures fresques (alternant enciam, tomàquet i pastanaga) per al segon plat. Cada dues o tres setmanes, patates fregides.
  • Els plats entre parèntesi són específics per als/les alumnes de Parvulari.
  • Aquests menús poden ser modificats per circumstàncies imprevistes o causes de força major.
  • Els règims s’han d’avisar a la cuina a 1ª hora del matí (abans de les 10h).
  • Per a qualsevol consulta ens trobareu a l’Escola i/o al telèfon 93 581 10 82 de 9h  a 12h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *