Educadors 4uatre ens ha fet arribar el menú previst pel segon semestre.
Dilluns 9/1 | Dimarts 10/1 | Dimecres 11/1 | Dijous 12/1 | Divendres 13/1 |
Macarrons a la napolitana (amb salsa de tomàquet)
|
Llenties amb arròs (estofades amb ceba, tomàquet, pastanaga) |
Sopa de brou de pollastre amb pasta |
Verdura (mongeta tendra) bullida amb patates
|
Arròs blanc amb salsa de tomàquet |
Barretes de lluç
|
Truita de carbassó |
Mandonguilles a la jardinera |
Pollastre al forn amb salsa de poma (amb poma, ceba, pastanaga) |
Caella a l’orli (arrebossada amb ou i pa ratllat) |
Fruita del temps |
Iogurt natural |
Fruita del temps |
Fruita del temps |
Fruita del temps |
Dilluns 16/1 | Dimarts 17/1 | Dimecres 18/1 | Dijous 19/1 | Divendres 20/1 |
Arròs a l’hortelana (amb pebrot, bròquil, mongeta, pastanaga) |
Galets a la bolonyesa (amb salsa de tomàquet i carn picada) |
Cigrons amb espinacs (estofats amb ceba i tomàquet) |
Sopa de brou de peix amb pasta |
Coliflor amb beixamel |
Truita de patates
|
Calamars a l’andalusa |
Escalopa de vedella |
Llom de porc al forn |
Salsitxes de pollastre al forn |
Fruita del temps |
Iogurt natural |
Fruita del temps |
Fruita del temps |
Fruita del temps |
Dilluns 23/1 | Dimarts 24/1 | Dimecres 25/1 | Dijous 26/1 | Divendres 27/1 |
Verdura (mongeta tendra) bullida amb patates
|
Frijoles (mongeta vermella) amb arròs |
Arròs blanc amb salsa de tomàquet |
Pasta de colors amb crema (nata, pernil dolç i formatge) |
Escudella (brou de pollastre, carn i herbes) amb pasta, arròs i llegum |
Rodanxa de lluç a la romana |
Truita a les fines herbes i pa de pagès amb tomàquet |
Eestofat de vedella amb carxofes |
Hamburguesa de pollastre al forn |
Filet de bacallà amb salsa de tomàquet |
Fruita del temps |
Iogurt natural |
Fruita del temps |
Fruita del temps |
Fruita del temps |
Dilluns 30/1 | Dimarts 31/1 | Dimecres 1/2 | Dijous 2/2 | Divendres 3/2 |
Patates estofades amb sípia |
Arròs a la milanesa (amb verdures, pernil dolç i xoriç) |
Llenties amb verdures (estofades amb ceba, tomàquet, pastanaga) |
Espaguetis a la napolitana (amb salsa de tomàquet) |
Sopa de brou de verdures (porro, api, pastanaga, nap, col) amb pasta |
Truita d’espinacs |
Filet de lluç a l’orli (arrebossat amb ou i pa ratllat) |
Botifarra de porc al forn |
Pollastre amb samfaina (amb albergínia, pebrot i carbassó) |
Pilota (carn de vedella i porc) al forn amb salsa d’ametlles |
Fruita del temps |
Iogurt natural |
Fruita del temps |
Fruita del temps |
Fruita del temps |
Dilluns 6/2 | Dimarts 7/2 | Dimecres 8/2 | Dijous 9/2 | Divendres 10/2 |
Crema de verdures variades (mongeta, patata, bròquil, ceba, pastanaga) |
Cigrons amb patates (estofats amb ceba i tomàquet) |
Macarrons a la bolonyesa (salsa de tomàquet i carn picada) |
Sopa de brou de pollastre amb pasta |
Verdura (mongeta tendra) bullida amb patates |
Paella marinera (amb peix, sípia, gambetes, calamar, pèsols, musclos sense closca) |
Truita de pernil dolç |
Filet de llenguado al forn amb salsa de taronja |
Hamburguesa de vedella al forn amb ceba |
Filet de pollastre arrebossat |
Fruita del temps |
Iogurt natural |
Fruita del temps |
Fruita del temps |
Fruita del temps |
Dilluns 13/2 | Dimarts 14/2 | Dimecres 15/2 | Dijous 16/2 | Divendres 17/2 |
Sopa de brou de peix amb pasta
|
Mongetes amb verdures (estofades amb ceba, pebrot, pastanaga) |
Arròs blanc amb salsa de tomàquet |
Crema de carbassó (amb patata i ceba) |
CARNESTOLTES Pizzes variades (pa de motllo amb pernil, formatge o tonyina) |
Truita de patates
|
Caella a l’andalusa (arrebossada amb farina) |
Pollastre al forn (amb ceba, llimona i pastanaga) |
Llom de porc arrebossat |
Mandonguilles a la jardinera (amb tomàquet i pèsols) |
Fruita del temps |
Iogurt natural |
Fruita del temps |
Fruita del temps |
Galetes i sucs |
Dilluns 20/2 | Dimarts 21/2 | Dimecres 22/2 | Dijous 23/2 | Divendres 24/2 |
FESTA |
Llenties estofades (amb ceba, pebrot, tomàquet, xoriç, pastanaga) |
Pasta de colors amb salsa de formatges |
Verdura (espinacs) bullida amb patates |
Arròs a l’hortelana (amb ceba, pebrot, bròquil, mongeta, pastanaga) |
Remenat d’espàrrecs de marge i alls tendres |
Filet de lluç al forn |
Fricandó de vedella amb bolets |
Salsitxes de pollastre al forn |
|
Iogurt natural |
Fruita del temps |
Fruita del temps |
Fruita del temps |
Dilluns 27/2 | Dimarts 28/2 | Dimecres 29/2 | Dijous 1/3 | Divendres 2/3 |
Arròs blanc amb salsa de tomàquet |
Patates estofades amb sípia
|
Sopa de brou de verdures (porro, api, pastanaga, nap, col) amb pasta |
Macarrons a la napolitana (amb salsa de tomàquet) |
Cigrons amb verdures (estofats amb ceba i tomàquet) |
Rodanxa de lluç a la romana |
Truita a les fines herbes i pa de pagès amb tomàquet |
Escalopa de vedella |
Hamburguesa de pollastre al forn |
Llom de porc al forn |
Fruita del temps |
Iogurt natural |
Fruita del temps |
Fruita del temps |
Fruita del temps |
Dilluns 5/3 | Dimarts 6/3 | Dimecres 7/3 | Dijous 8/3 | Divendres 9/3 |
Espaguetis a la carbonara (amb pernil dolç, nata i bacon)
|
Fríjoles (mongeta vermella) amb arròs |
Crema de pastanaga (amb ceba i patata) |
Sopa de brou de pollastre amb pasta |
Arròs a la milanesa (amb verdures, pernil dolç i xoriç) |
Truita de carbassó
|
Calamars a l’andalusa (arrebossats amb farina) |
Estofat de vedella amb carxofes |
Pollastre amb samfaina (carbassó, albergínia, pebrot) |
Filet de bacallà amb salsa de tomàquet |
Fruita del temps |
Iogurt natural |
Fruita del temps |
Fruita del temps |
Fruita del temps |
Dilluns 12/3 | Dimarts 13/3 | Dimecres 14/3 | Dijous 15/3 | Divendres 16/3 |
Galets a la napolitana (amb salsa de tomàquet) |
Amanida variada (enciam, tomàquet, pastanaga i olives) (Crema de verdures ) |
Llenties estofades (amb ceba, pebrot, tomàquet, xoriç, pastanaga) |
Escudella (brou de pollastre, carn i herbes) amb pasta, arròs i llegum |
Coliflor amb salsa beixamel |
Truita de pernil
|
Paella marinera (amb peix, sípia, gambetes, calamar, pèsols, musclos sense closca) |
Salsitxes de pollastre al forn |
Filet de llenguado al forn amb salsa de taronja |
Llom de porc arrebossat |
Fruita del temps |
Iogurt natural |
Fruita del temps |
Fruita del temps |
Fruita del temps |
Dilluns 19/3 | Dimarts 20/3 | Dimecres 21/3 | Dijous 22/3 | Divendres 23/3 |
Arròs a l’hortelana (amb mongeta, pebrot, bròquil, pastanaga, coliflor) |
Macarrons a la bolonyesa (amb salsa de tomàquet i carn picada) |
Cigrons amb verdures (estofats amb ceba i tomàquet) |
Verdura (espinacs) bullida amb patates |
Sopa de brou de pollastre amb pasta |
Surfers de lluç
|
Remenat d’espàrrecs de marge i alls tendres |
Pollastre al forn amb salsa de poma (poma, ceba, pastanaga) |
Hamburguesa de vedella al forn amb ceba |
Caella a l’andalusa (arrebossada amb farina) |
Fruita del temps |
Iogurt natural |
Fruita del temps |
Fruita del temps |
Fruita del temps |
Dilluns 26/3 | Dimarts 27/3 | Dimecres 28/3 | Dijous 29/3 | Divendres 30/3 |
Llenties amb arròs (estofades amb ceba, tomàquet, pastanaga) |
Arròs a la cassola (amb costella de porc) |
Espaguetis a la napolitana (amb salsa de tomàquet) |
Sopa de brou de peix amb pasta |
Amanida variada (enciam, tomàquet, pastanaga i olives) amb croquetes (Crema de verdures) |
Truita a les fines herbes i pa de pagès amb tomàquet |
Filet de lluç a l’orli (ou i pa ratllat) |
Botifarra al forn |
Escalopa de vedella |
Pit de gall dindi al forn amb crema (salsa amb llet, nata i formatge) |
Fruita del temps |
Iogurt natural |
Fruita del temps |
Fruita del temps |
Macedònia de fruites |
NOTES:
- Cada dia hi ha un acompanyament de verdures fresques (alternant enciam, tomàquet i pastanaga) per al segon plat. Cada dues o tres setmanes, patates fregides.
- Els plats entre parèntesi són específics per als/les alumnes de Parvulari.
- Aquests menús poden ser modificats per circumstàncies imprevistes o causes de força major.
- Els règims s’han d’avisar a la cuina a 1ª hora del matí (abans de les 10h).
- Per a qualsevol consulta ens trobareu a l’Escola i/o al telèfon 93 581 10 82 de 9h a 12h.