The Eye of the Tiger

Quelcom tenebrós flotava en l’ambient durant els instants previs al match. El vent gèlid i la foscor eren omnipresents i producte d’aquesta fredor va venir el primer gol encaixat pel Bellaterra als pocs instants i que va pesar com una llosa sobre l’equip.

Després va venir el pitjor. El nostre porter, el Pascual, va aturar una canonada impressionant de l’equip rival, però ho va fer amb la cara, concretament amb l’ull, però com en Rocky Balboa es va mantenir en peu i després d’un petit descans a la banqueta, va tornar a jugar tot l’encontre.

Vam perdre per molt , sí, i ni el fet de marcar dos gols, un d’ells de bella factura al final del partit, no amaga el fet que l’equip pateix molt quan no té canvis disponibles. Però tot i així no defallim i en cada partit ens hi deixem la pell, així que…
ENDAVANT BELLATERRA!!!

Nota: La imatge correspon al post-partit 😉

Per Santi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *