UNA MAREA GROGA A LA RUA DE CERDANYOLA!

El passat 18 de febrer les famílies de l’Escoleta vam participar a la Rua de Carnestoltes de Cerdanyola. Una marea groga de Minions va omplir els carrers del poble, essent una de les comparses més nombroses de la rua.

Més de 180 minions de l’Escoleta van ballar i gaudir d’una tarda en família de festa i xerinola! No va faltar l’animació de la Super Banana (Raul) que va acompanyar i amenitzar la comparsa durant tota la tarda. I també vam comptar amb la presència d’en Gruu!

Sense cap dubte una tarda molt especial! Esperem mantenir la presència de l’Escoleta a les properes edicions!

Moltes gràcies a totes les famílies que ho vau fer possible i, molt especialment, a al grup de famílies “motivades” de 5è que han engrescat a tota la resta!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *