Així no podem començar P3

Així està el terra de les classes de P3 i així no poden fer classe els nens i nenes que començaran el curs al setembre a l’Escola Bellaterra.

L’edifici té un problema greu  al terra d’ humitats, s’està aixecant tot el terra i fins i tot està florit. Fa una forta olor d’humitat i pensem que estem en condicions molt poc saludables. En el moment de la pandèmia l’Ajuntament de Cerdanyola va fer una petita reparació en el terra d’algunes aules però ja s’està aixecant. També en alguns punts de l’edifici hi ha algunes goteres. Des de brigada Municipal s’ha intentat reparar algunes vegades però continuem tenint el problema.

Portem mesos demanant la reparació perquè la situació és molt greu! No hem rebut cap resposta per part  de l’administració, ni de la Direcció dels  Serveis Territorials del  Vallès Occidental ni de l’ajuntament de Cerdanyola.

Les aules no són habitables així que l’Escola s’ha vist obligada a tancar-les. No es poden preparar per al curs vinent i, per tant, si aquest estiu no s’hi posa remei, al setembre no hi haurà forma de rebre els infants que arriben a l’escola. Alguna solució?

Us animem a presentar una queixa a través del correu electrònic dels Serveis Territorials per demanar la solució per a la nostra escola. Aquesta és l’adreça st_valles.educacio@gencat.cat

5 pensaments a “Així no podem començar P3

 1. Ens unim a aquesta petició!!
  La meva filla igual que 39 infants més han de començar EI3 al setembre i ho han de fer amb unes condicions òptimes!!
  Això és vergonyós!!

 2. Ens unim a aquesta petició.
  La meva filla igual que 39 infants més han de començar EI3 al setembre!!
  I és vergonyós que ho hagin de fer en aquestes condicions.
  Comparteixo fotografies i escrit!!
  Que ens escoltin i posin solució!!

 3. Com pot ser això possible? i com és que no s’ha informat d’això avans de formalitzar la matrícula? No començaran el curs si no hi ha sol·lució?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *