El 20% d’infants i adolescents tenen trastorns d’aprenentatge i 8 de cada 10 no ho saben

Els trastorns no diagnosticats ni tractats són la principal causa de l’elevat fracàs escolar a Catalunya i de problemes de conducta, segons un estudi de Vall d’Hebron i Sant Joan de Déu

Així ho expliquen les conclusions dels hospitals Vall d’Hebron i Sant Joan de Déu, després d’estudiar 12.000 alumnes de 50 centres educatius de primària i secundària al llarg de deu cursos acadèmics. Pots llegir tota la notícia aquí

A l’Escoleta comptem amb la Comissió de Diversitat d’Aprenentatges per tal d’acompanyar les famílies i els infants. Pots contactar amb la Comissió a través del correu electrònic diversitataprenentatges_afibellaterra@googlegroups.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *