En bus a l’Escoleta!

No, l’Escoleta no és a prop d’enlloc i la major part de les famílies hi arribem en cotxe i tren cada dia. Enguany, però, ens hem animat a provar una nova forma d’accés: el bicibus! Amb dues línies, una des de Cerdanyola i una altra des de Sabadell, un grup de famílies ens hem proposat pedalar un dia a la setmana durant l’últim trimestre i l’experiència ha estat molt i molt positiva.

Hem anat provant horaris, descobrint trajecte, millorant la coordinació i enfortint les nostres pedalades i el resultat ha estat una arribada a l’escola amb molta energia i satisfacció per l’esforç fet per grans i petits.

Us volem compartir algunes fotos de l’experiència perquè el curs vinent hi tornarem. Us hi apunteu?

Bicibus des de Cerdanyola

A peu des de Barberà

Bicibus des de Sabadell

Entrant pel campus i arribant a l’Escoleta

Aquí podeu llegir la notícia publicada sobre el nostre bicibús a Cerdanyola al Dia i al BellaterraDiari i us deixem l’enllaç al crowdfunding Impulsem el bicibús al major nombre de centres educatius durant el proper curs” en què participa l’Escoleta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *