Bona Diada de Sant Jordi

Malauradament aquest any no programarem cap activitat per Sant Jordi, aquesta diada que tant ens agrada a la Comissió de biblioteca. Tot això us volem deixar algunes recomanacions de lectures i compartir una breu reflexió amb tots vosaltres.

La quantitat de llibres de literatura infantil i juvenil que es publiquen a l’any és immensa, per això és fonamental fer una tria i trobar el llibre apropiat per a cada infant. Partint que cadascú passa per diferents etapes lectores, que hi ha moments que els agrada llegir el que “tothom llegeix”, d’altres que es volen aventurar amb un text “difícil” i d’altres que simplement estan més mandrosos.

Per això, regalar un llibre és sempre un moment per aturar-se i pensar en què pot agradar en aquell moment; i no deixar passar mai l’oportunitat d’obrir una porta cap a la literatura, del plaer de gaudir d’unes il·lustracions o dels sons d’uns versos. 

Aquí trobareu les recomanacions fetes per l’Associació de Mestres Rosa Sensat:
https://www.rosasensat.org/wp-content/uploads/2021/04/GARBELL-PRIMAVERA.pdf

I aquí una guia feta per bibliotecàries de la Diputació de Girona:
https://www.bibgirona.cat/biblioteca/servei-de-biblioteques/documents/1463/show_guide?type=read

Esperem que hi trobeu propostes interessants i, sobretot, temps per llegir i compartir lectures amb els vostres infants!

Bona diada de Sant Jordi,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *