Jornada d’aprenentatges amb altres famílies

La Comissió Escola de Famílies de l’Escoleta organitza la primera jornada per compartir aprenentatges relacionats amb l’educació dels nostres infants.

Serà el dissabte 23 de març, al gimnàs de l’escola i constarà de dos tallers:

  1. “Com educar positivament”: criança positiva i l’educació emocional i en valors. (3h)
    Conduït pel Teatre del Buit, el taller ens aportarà eines per a gestionar les emocions de forma transformadora i creativa  per exercir el rol educatiu de manera positiva i assertiva. Es treballarà sobre l’autoconeixement, les bones pràctiques educatives i la cura d’un mateix i de l’entorn.
    Durant la primera sessió es farà una representació teatral en la qual s’escenifiquen situacions de la vida quotidiana en què es plantegen diversos models d’interacció familiar. La segona sessió serà un espai d’anàlisi de les situacions plantejades, amb dinàmiques i estratègies de comunicació, relació i construcció col·lectiva.
  2. “Com realitzar una sessió de Ioga en família” (1h)
    L’associació Babyogui ens mostrarà com millorar el vincle familiar i afectiu mitjançant el ioga, on mare/pare i fill/a es coneixeran una mica més i aprendran els uns dels altres.

El primer taller està dins d’un programa de la Diputació de Barcelona, motiu pel qual necessitem confirmar l’assistència mínima de 10 persones. Us deixem un qüestionari perquè us hi apunteu.

L’escola estarà oberta perquè les famílies que ho desitgin puguin estar amb els nens al recinte exterior de l’Escoleta (grades, pati P4-P5 i pati bosc), mentre un membre de la família assisteix a la sessió. Per motius logístics, no us podem oferir servei de canguratge.

Agenda de la jornada, 23 de març

9.45h: benvinguda

10h-11h (1ª sessió): com educar positivament

11h-11.30h: esmorzar ofert per l’AFI de l’Escola Bellaterra.

11.30h-13.30h (2ª sessió): com educar positivament

13.30h-15.00h: dinar amb carmanyoles (a càrrec de cada família).

15.00h-16.00h: ioga en família

Un pensament a “Jornada d’aprenentatges amb altres famílies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *