Fortnite: què potser hi juguen els teus fills?

El Fortnite és un videojoc recomanat per persones de 13 anys en endavant, però degut al seu aspecte “còmic i inofensiu” i la influència de youtubers i jugadors de futbol, molts infants de primària ja hi estan jugant.

Això genera no poques situacions complicades, incloent els riscos que corren els menors en jugar a un videojoc força adictiu, violent i amb xat en línia, i també certes dinàmiques fora del joc, on companys de classe es poden veure exclosos de certs grups d’amics si no hi juguen quan son a casa.

Us deixem un parell d’enllaços que ens han semblat interessants per si voleu més informació:

2 pensaments a “Fortnite: què potser hi juguen els teus fills?

  1. Malgrat que hi ha edats establertes pels jocs, no sempre s’ utilitza el control parental i els nois / noies terminen jugant coses no adecuades a la seva edat i que a més a més poden causar adiccions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *