Ple extraordinari a l’Ajuntament de Cerdanyola pels banys de l’Escoleta

Arran de les reivindicacions de les famílies de l’Escoleta, l’oposició ha demanat un ple extraordinari per tractar l’adequació dels banys de l’Escoleta a unes condicions de seguretat i salubritat dignes. Encara no hi ha data per a aquest ple extraordinari però aquest dijous 29, aprofitem el ple ordinari i l’AMPA assistirà al plenillo (18h).

Les famílies assistim al plenillo previ al ple per consultar com s’ha avançat en el tema i conèixer el posicionament de cada grup municipal. Aquest dijous 29 a les 18h tindrà lloc el plenillo i a les 19h el Ple.

Notícies sobre el tema:

 

2 pensaments a “Ple extraordinari a l’Ajuntament de Cerdanyola pels banys de l’Escoleta

  • Hola Pilar,
   Gracies per l’avís, la veritat es que ens varem confondre en els horaris. Ho hem corregit.
   Salutacions,
   Comissió Comunicació de l’AFI Bellaterra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *