I tu què saps de l’autisme?

El passat dimarts, 16 d’octubre, TV3 va emetre el documental “Peixos d’aigua dolça en aigua salada” en la secció Sense Ficció. Aquest documental ens aproxima a la vida de diversos infants i joves amb autisme.

És, sens dubte, una oportunitat per aprendre una mica més d’aquest trastorn, de les experiències a què les persones amb autisme han de fer front al món laboral, educatiu i sanitari i dels reptes que tots plegats tenim per fer una societat (i una comunitat educativa) més inclusiva.

Així que us recomanem veure el documental Peixos d’aigua dolça en aigua salada i aprofitem per animar-vos a llegir Maria i Jo, còmic escrit per Miguel Gallardo que explica els viatges amb la seva filla adolescent amb autisme.

Esperem que sigui del vostre interès!

Un pensament a "I tu què saps de l’autisme?"

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *