Com d’important és el teatre a l’escola!

L’article Educar fent teatre, una tasca d’herois  ens apropa a la tasca del teatre a les escoles i seu gran valor formatiu. Tal i com recull l’article “tot un compendi d’educació corporal, verbal, artística, emocional i social que ens ve quasi regalada només tibant del fil engrescador de l’«anem a fer teatre».

Esperem que gaudiu de la seva lectura!

Un pensament a "Com d’important és el teatre a l’escola!"

  1. És una pena que no hagi sortit aquesta extraescolar, ja que realment afavoreix moltes competències aquesta activitat. Ajuda a la lectura, la memòria, a la vocalització i fins i tot a la socialització. A veure si el proper any tenim sort i surt endavant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *