8 de Març: l’Escoleta s’adhereix a la vaga feminista

Aquest dijous 8 de març hi ha convocada una vaga internacional en protesta per la desigualtat de gènere en diversos àmbits.

L’equip de mestres de l’Escoleta ha manifestat la seva adhesió a la vaga (l’escola funcionarà amb uns serveis mínims de 7 mestres). D’igual forma, la Federació d’Associacions de Mares i Pares de Catalunya ha fet públic el seu suport a la jornada de reivindicacions.

Des de l’AMPA de l’Escoleta considerem necessària la visibilització dels espais de desigualtat de gènere encara existents. Podeu trobar més informació sobre la desigualtat de gènere a l’Institut de la Quotidianitat i sobre la vaga del 8 de març al web https://vagafeminista.cat/

Un pensament a “8 de Març: l’Escoleta s’adhereix a la vaga feminista

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *